JellyPages.com

Saturday, September 29, 2012

~now,i am 21 years old!~


19 SEPTEMBER 2012..
genap lah 21tahun umur insan yg bernama NIK FAZLIN BINTI ABD.RAHIM..
whoaaa..dah 21taon yup anak umie nie..ngeeeee
ohhhh noooo..rase mcm mimpi jep..
lepas nie bley g daftar untuk mengundi laa kan..erkkk..;D
cepat betol mase berlalu..huhu..



alhamdullillah..
bersyukur kepadaMu Ya Allah kerana masih memberi ku kesempatan untuk terus beramal ibadat kepadaMu di muka bumi ini..#alhamdullillah..;)
terima kasih NOR ZAINAH YAACOB kerana telah bersusah payah melahirkan dan membesarkan kakak smpai jd comey mcm nie..ehhhh..smpai masuk U nie..;)
xlupe jugak kepada ABAH..even abah x berkempatan untuk lihat kakak masuk U tp kakak tahu abah sentiasa ada di sisi kakak bg sokongan saat kakak susah dan senang..kakak teramatlah rindukan abah tp kakak janji kakak xkan nangis bah..;)
kakak kan anak abah yg tabah..semoga Allah merahmati kehidupan abah di sana..aminnnn..
kakak syg umie & abah sgt2..terimakasih kesayanganku..<3


haaa..dah 21 hokeyyyy..dah besar..dah bley kawen..opsss..
umie ak dlu mase umo 21taon dah dpt abglong ak taw..class gituuuu..ngeee..;D
ade apa dengan angka right??HAHA
sebenarnya aku agak nervous laa cikit bile umor dah makin tua nie..ehhh silap..makin berusia nie..ehh silap..makin bertambah..sedap sikit bunyikkk..HEHE..
nervous bukan sebab nak kawennnn taw..
tapi..
nervous sebab rase diri ini makin besar..ehhh bukan besar tubuh badan hokeyyyy..i slim world gituuu..
act,rase macam dah dewasa..banyak benda yg nak kena pikir dah lepas nie..
banyak lagi tanggungjawab yg besar menanti di masa hadapan..whoaaa..
btw..
sy nak ucapkan thanz a lot kepada semua kengkawan yg sudi wish befday sy arituh..
HAHA..lmbat betol update kat blog kannnn..haiyaaa..
sorry laa..bz cikit..
bz makan,tido,on9..HAHA..
haaa..xlupe jugakkk thanz a lot kepada kengkawan clasmate sy yg sudi wat suprise befday party kat sy..
eka,belle,lela,miza,farek,aini,mia,mimie,atieq,zue,tyqa,ana,shahirah,una,lidya,ecah,ima,aten,diela n laen2..
tahniah anda semua berjaya kejutkan sy..HUHU..
terima kasih banyak2..
sangat2 terharu smpai terkedu xtahu nak cakap ape..errrr..;)
thanz jugak ngn hadiah2 befday anda semua..







tyqa comey!



zue,atieq,ecah,ima

eka,aini,lela,mia,belle,


diela,suza,put,mieza,aten,ana,farek,shahirah,una,lidya.




thanz for this presents!luv it so much!

gugurl yg comey!peneman tidoku!thanx ana,farek&miejaaa!


bantal pelukku!thanx eka!

kad terbang menari2 dari bilik eka ke bilik 112.;)




whoaaa..i luv it!thanx my sis,belle!

even xdapat smbut dengan family tp terasa anda semua mcm family sy jugak..
HEHE..
ayat xley nak puitis lagi kannnnn..
hokeyyy part serius..
*
semoga dengan pertambahan usia ini saya akan lebih matang berfikir dan bijak bertindak..
semoga Allah panjangkan usia sy untuk teruskan perjalanan hidup sy ini..
aminnnn..
luv u guys!